“Flink geeft mij de ruimte om te ondernemen.”

De legende van Flink

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAIk ben bij een nieuwe klant om het verzuim te bespreken. Voor mij liggen 2 uitpuilende probleemdossiers. Mensen die in de problemen zijn geraakt. Mensen ook die bijna 2 jaar ziek zijn. Als ik een van de dossiers doorblader zie ik pagina’s lange rapportages en beoordelingen. De UWV terminologie vliegt mij om de oren. Belastbaarheid, belasting, functionele mogelijkheden, manmaatloon, restcapaciteiten. Zo gaat de lijst nog even door.

Dan valt het me op dat er helemaal niets in het dossier staat over wie deze medewerker nu eigenlijk is. Wat beweegt haar? Wat zijn haar passies? Wat wil ‘zij’ nu eigenlijk? Allemaal vragen die in het dossier onbeantwoord blijven. De mens gedecimeerd tot een belastbaarheidsprofiel. Geen menselijke maat maar scores op lijsten en tabellen. Het belangrijkste doel ervan is kijken of deze werknemer een claim kan doen op een uitkering. Niet meer, niet minder. Ik realiseer me dat het anders kan, anders moet!

Voldoen aan wetgeving is in sommige gevallen hartstikke belangrijk. Bijvoorbeeld als uw werknemer in aanmerking kan komen voor een uitkering omdat hij zijn werk niet meer kan doen, of om te voorkomen dat u een boete krijgt van het UWV. Dat proces verzorgt onze volledig gecertificeerde arbodienst vanzelfsprekend volledig voor u. Maar Flink is veel meer!

Flink helpt bij het veranderen en verbeteren van de mensen in uw onderneming. Dat doen we op een transparante manier. Geen angst, geen politiek, geen terughoudendheid. Gewoon open en eerlijk zeggen wat we zien en adviseren wat verstandig is. En dat doen we vanuit het perspectief van de ondernemer.

Flink ondersteunt en ontzorgt bedrijven die anders willen. Bedrijven die ook Flink willen zijn. Omdat verzuim een belangrijke indicator is van de cultuur in ieder bedrijf, beginnen we bij het aanpakken van verzuim. En als u dat wilt dan kunnen we vanuit dit proces ook op andere gebieden ondersteuning aanbieden. De vraag van uw bedrijf is hierbij het uitgangspunt. Geen door ons bedachte producten maar echte hulp bij echte problemen.

Ik wil meer weten!

Berkelseweg 10 | 5056 HZ Berkel-Enschot T (013) 53 85 400 E info@ditisflink.nl W www.ditisflink.nl