Frequente functioneringsgesprekken

Verzuim Brabant

Flink is dé specialist op het gebied van verzuim in de omgeving van Brabant. Heeft uw bedrijf of onderneming te maken met een zeer hoog verzuimpercentage en wilt u daar graag wat aan doen? Schakel dan de hulp in van verzuimspecialist Flink!

Werknemers motiveren om het verzuim in Brabant te verlagen

Om de huidige gang van zaken binnen uw bedrijf of onderneming goed in kaart te brengen, gaan onze specialisten in gesprek met uw personeel. Tijdens deze gesprekken staat openheid en eerlijkheid centraal, waardoor wij u helpen om verzuim bespreekbaar te maken. Wanneer werknemers goed in hun vel zitten en tevreden zijn met de gang van zaken binnen het bedrijf, zijn zij meer gedreven en gemotiveerd om zich voor de volle 100% in te zetten. Bedrijven die eerder al met Flink in de omgeving van Brabant hebben gewerkt merken dat het verzuim binnen hun werkomgeving is gedaald.

Kies voor de expertise van Flink

Flink helpt u graag om samen een analyse van het verzuim binnen uw bedrijf in Brabant in kaart te brengen en samen een doelstelling te bepalen. Wij helpen u graag bij het voeren van verzuimgesprekken om het verzuimpercentage binnen uw bedrijf terug te dringen. Wilt u een afspraak maken om samen met onze specialisten over de mogelijkheden te praten? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer (013) 53 85 400.

Ik wil meer weten!

Berkelseweg 10 | 5056 HZ Berkel-Enschot T (013) 53 85 400 E info@ditisflink.nl W www.ditisflink.nl