Frequente functioneringsgesprekken

Verzuimpreventie Randstad

Flink is dé specialist op het gebied van verzuimpreventie voor uw bedrijf of onderneming in de Randstad. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlang ervaring op dit gebied en hebben al veel bedrijven kunnen helpen om het verzuimpercentage in hun bedrijf te verlagen. Wij komen graag bij u langs om u van een passend advies te voorzien.

Verzuimpreventie in de Randstad: deskundige kennis bij Flink

Bij Flink gaan wij altijd uit van de gedachte dat ieder mens en iedere werknemer verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen leven en werken. Vanuit die gedachte gaan onze specialisten ook met de persoon zelf in gesprek om erachter te komen wat de reden voor het verzuim is. Vaak liggen hier redenen aan ten grondslag waar u als werkgever geen weet van heeft. De specialisatie van Flink ligt op het gebied van verzuimpreventie in de Randstad en wij kunnen u helpen bij het voeren van verzuimgesprekken en het organiseren van trainingen om leidinggevenden te informeren over verzuimpreventie.

Meer informatie contact

Wilt u graag meer informatie over de werkwijze van Flink rondom verzuimpreventie van uw bedrijf in de Randstad? Laat het ons weten en neem contact met ons op via het telefoonnummer (013) 53 85 400. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak om werknemers te motiveren en verzuim tegen te gaan.

Ik wil meer weten!

Berkelseweg 10 | 5056 HZ Berkel-Enschot T (013) 53 85 400 E info@ditisflink.nl W www.ditisflink.nl