Zie de kracht van mensen

Verzuimspecialist

Flink is dé verzuimspecialist voor al uw verzuimproblemen! Wij ontzorgen u als werkgever graag van de nodige zaken en problemen omtrent verzuim, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken en werkzaamheden binnen uw bedrijf. Onze gedragsmatige en open aanpak zorgen ervoor dat het verzuim binnen uw bedrijf direct vermindert en daarmee werkt u tegelijkertijd aan een prettige werksfeer en open bedrijfscultuur. Kortom, voor al uw zaken omtrent verzuim moet u bij Flink zijn!

Verzuimspecialist Flink

Bij Flink zien we het als onze taak u te ondersteunen, informeren en adviseren bij alles wat te maken heeft met verzuim, ziekmeldingen en de bedrijfscultuur. Het veranderen en verbeteren van uw personeel staat daarbij centraal. Om te werken aan een lager verzuimpercentage en een goede bedrijfscultuur maken we onder meer gebruik van trainingen, rollenspellen en persoonlijke gesprekken. Bent u benieuwd wat onze verzuimspecialist voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een deskundig advies en een verzuimanalyse van uw bedrijf.

Contact opnemen

Om een afspraak te maken van een verzuimspecialist van Flink, voor een antwoord op al uw vragen of meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd even bellen naar (013) 53 85 400 of stuur ons een e-mail

Ik wil meer weten!

Berkelseweg 10 | 5056 HZ Berkel-Enschot T (013) 53 85 400 E info@ditisflink.nl W www.ditisflink.nl