“Dankzij Flink is het ‘vuur’ weer terug binnen mijn team.”

Wie is er al FLINK

"Wat een opluchting als iemand je zegt wat er echt aan de hand is".

HyperFocal: 0

Mijn eerste kennismaking met Marijn van Poppel was toen ik zelf hulp nodig had. Wat een opluchting als iemand je zegt wat er echt aan de hand is. Niet altijd prettig maar wel verhelderend én nodig als je stappen wil maken in je ontwikkeling. Ik had al een traject achter de rug via het “standaard kanaal”, maar voelde me daar vooral een ‘geval’. Meer nog dan een mens met een probleem dat ik zelf ook graag opgelost wilde zien. Marijn is zelf ondernemer en begrijpt dat te lang debatteren geen zin heeft. Toen ik beter was, werd het contact uiteraard minder.
We hadden al vaker zieke medewerkers gehad, maar dat hebben we altijd zelf opgelost. Tot we in onze organisatie (opnieuw) te maken kregen met een zieke medewerker en ik zelf met de bedrijfsarts aan het praten was. Ineens realiseerde ik me dat ik hier helemaal niet zo goed in ben. Bovendien kost het me heel erg veel energie; je moet het immers wel goed doen voor de wet. Terwijl ik als mens liever wil dat de medewerker beter wordt dan dat het dossier klopt. Dat is echter wel mijn taak als werkgever. Ik kan beter ondernemen en dit aan een vakkundige overlaten, dacht ik. Na een eerste telefoongesprek met Marijn had ik binnen twee dagen een afspraak. Hij kwam met een collega van Flink en binnen een paar minuten was het voor mij duidelijk; zij gaan onze organisatie helpen! Nog elke dag ben ik blij met deze beslissing; het geeft me rust dat het in goede handen is. En eerlijk is eerlijk; soms is het ook fijn als iemand er minder emotioneel in staat als jijzelf.

Algemeen directeur Bij Robért en Kafé Van Leer

logo_bij-robertKafeVL_RGB_eind_lunch

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten! Flink helpt ons daarbij.

1260x420-content_formfield__files_formEmployee__979__8938a1naamloosSinds 2004 werken wij met veel plezier samen met Flink. We zijn met hen in contact gekomen toen er bij ons plots een collega overleden was. Dit bracht veel verdriet en ongeloof in onze organisatie. Zij waren erbij om onze medewerkers de (extra) ondersteuning te bieden die zij nodig hebben om dit verdriet een plekje te geven. Dit was het begin van onze prettige samenwerking.

Wij regelen zelf veel als het gaat om de begeleiding van onze zieke medewerkers, maar kunnen niet zonder advies van Flink. Zij adviseren ons bij complexe ziektemeldingen. Hierbij kun je denken aan langdurige ziekmeldingen waarbij de wet verbetering poortwachter parten gaat spelen, maar ook situaties waarin je twijfelt aan de echtheid van de ziektemelding. We hoeven maar te bellen of er wordt een oplossing geboden voor het probleem wat op dat moment speelt en dat voelt goed.

In nauwe samenwerking met Flink Human Care Groep organiseren wij periodiek ziekteverzuimtraining. Hierin leren we al onze leidinggevende hoe om te gaan met een zieke medewerker: hoe voorkom je een ziekmelding, hoe denk je in mogelijkheden i.p.v. beperkingen, hoe maak je frequent verzuim bespreekbaar etc.

 

Ellen Vermeer

Hoofd personeelszaken

logo

Ton van Tilburg

2eb0448Als ik aan Flink denk, is dat een organisatie die denkt in mogelijkheden wat de werknemers wel kunnen in plaats van niet kunnen. Uiteraard moet je als werkgever hiervoor open staan om iedereen bij welk arbeidsproces dan ook betrokken te houden.
Werknemers voelen zich door deze gezamenlijke pro-actieve benadering erg betrokken bij het bedrijf en hun herstelproces en gaan er ook actief aan meewerken. Flink laat medewerkers en leidinggevende ook duidelijk inzien dat er verschil in ziekte en verzuim zit. Zij verzorgen daarvoor training, geven medewerkers inzicht, komen met cursussen hiervoor, analyseren de data en komen pro-actief met advies. Flink is geen anonieme arbodienst die een lijstje afwerkt maar een organisatie die als verlengstuk van je bedrijf werkt, namens je bedrijf en ze weten precies ze aan de lijn hebben. Zij zullen nooit naar een nummer vragen behalve een telefoonnummer.

Ton van Tilburg
Directeur A. Van Tilburg

AAEAAQAAAAAAAAjsAAAAJGM5ZDNiOGQyLWUxYWQtNDcyYS05M2NkLTE1NTY1ZjY5M2JlZQ

VDT Advocaten & Mediators

VDT

Alku is betrouwbaar, veilig en duurzaam

logo_ALKU_RGBweb_liggend

Autoschade Groeneveld

 logos website nieuw

Bos Elektro BV

 

bos-elektro

 

 

Lion Stone

homehtml_med

Ik wil meer weten!

Berkelseweg 10 | 5056 HZ Berkel-Enschot T (013) 53 85 400 E info@ditisflink.nl W www.ditisflink.nl