Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten! Flink helpt ons daarbij.

1260x420-content_formfield__files_formEmployee__979__8938a1naamloosSinds 2004 werken wij met veel plezier samen met Flink. We zijn met hen in contact gekomen toen er bij ons plots een collega overleden was. Dit bracht veel verdriet en ongeloof in onze organisatie. Zij waren erbij om onze medewerkers de (extra) ondersteuning te bieden die zij nodig hebben om dit verdriet een plekje te geven. Dit was het begin van onze prettige samenwerking.

Wij regelen zelf veel als het gaat om de begeleiding van onze zieke medewerkers, maar kunnen niet zonder advies van Flink. Zij adviseren ons bij complexe ziektemeldingen. Hierbij kun je denken aan langdurige ziekmeldingen waarbij de wet verbetering poortwachter parten gaat spelen, maar ook situaties waarin je twijfelt aan de echtheid van de ziektemelding. We hoeven maar te bellen of er wordt een oplossing geboden voor het probleem wat op dat moment speelt en dat voelt goed.

In nauwe samenwerking met Flink Human Care Groep organiseren wij periodiek ziekteverzuimtraining. Hierin leren we al onze leidinggevende hoe om te gaan met een zieke medewerker: hoe voorkom je een ziekmelding, hoe denk je in mogelijkheden i.p.v. beperkingen, hoe maak je frequent verzuim bespreekbaar etc.

 

Ellen Vermeer

Hoofd personeelszaken

logo

Ik wil meer weten!

Berkelseweg 10 | 5056 HZ Berkel-Enschot T (013) 53 85 400 E info@ditisflink.nl W www.ditisflink.nl