Onze visie


Wij zijn geen doorsnee arbodienst, coaching- of training bureau. Wij zijn Flink, omdat we verder gaan dan alleen symptoombestrijding. We maken verborgen problemen inzichtelijk en kijken naar een organisatie als geheel. Onze holistische aanpak maakt dat iedere activiteit duurzaam is met oog op het grotere geheel.

Of het nu gaat om coaching, training, advies of begeleiding bij verzuim, Flink laat zien dat problemen in wezen verkapte kansen zijn. Problemen worden kansen als je er anders naar durft te kijken. Dat is nieuw en lijkt daarom spannend, maar dit is het niet, het is juist geruststellend. Er is namelijk altijd een keuze om anders te doen, altijd, voor iedereen, in elke situatie. Welke keuze je maakt is geheel aan jou. Wij laten je zien welke invloed jouw keuze heeft op jouw situatie en we stellen de vragen die inzichtelijk maken welke andere keuze er is.

Sommige dingen moet je ervaren. Daarom laten we jou graag in een vrijblijvende kennismaking ervaren wie wij zijn en wat we doen. Zullen we een Flinke kop koffie doen?