COACHING

Wanneer we in de spiegel kijken en niet blij zijn met wat we zien, dan is het toch niet de spiegel die we gaan aanpassen? Toch is dit wat de meeste mensen tevergeefs proberen.

“Als jouw keuzes je een ontevreden gevoel hebben gegeven, stop dan met je keuzes, anderen of de wereld om je heen de schuld te geven. Kijk naar de enige constante factor, degene die de keuze maakt – jij! Niet de gebeurtenissen die ons overkomen vormen ons leven, maar onze reactie daarop.” - Flink

Veel mensen geven dan ook aan het gevoel te hebben dat ze zijn vastgelopen. Logisch, want we worden voor 95% gestuurd en gevormd door ons onderbewustzijn. Carl Jung schreef ooit 'Totdat je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven leiden en zal je het je lot noemen'. Flink maakt het onbewuste bewust waardoor patronen doorbroken worden en mensen andere keuzes kunnen maken.

Wij geloven in het maken van impact en niet in coachen om te coachen. We vragen dan ook altijd volledige commitment. Het Flink coaching traject is een zeer effectieve manier om bewustzijn in korte tijd te vergroten. Flink coacht managers, directie, leidinggevende, HR en medewerkers.

Wil je jouw organisatie en jouw medewerkers werkelijk verder helpen? Neem hier contact op voor een afspraak. 

Starten bij de kern van de organisatie - jij als ondernemer? Met Onderneem gaan we naar de essentie om zowel jou als jouw organisatie van binnen naar buiten te begeleiden.