Problemen zijn in wezen verkapte kansen, het vergt alleen een andere manier van kijken en denken. Met meer dan 20 jaar ervaring ziet Flink dat vrijwel al het gezeik in een organisatie komt door de wijze waarop er gecommuniceerd wordt.

Flink is een allround sparringpartner voor organisaties en hun medewerkers. We adviseren alle lagen van de organisatie en bieden tegelijkertijd begeleiding in de uitvoering ervan. Onze klanten betrekken ons bij allerlei soorten processen en gesprekken. Denk aan evaluatiegesprekken, verzuim gesprekken en conflicten, maar soms worden we ook gebeld voor onze wijze raad.

De kracht van Flink is dat ons advies gericht is op doen en wordt ondersteund door onze praktische diensten zoals coaching en begeleiding in gesprekken. Hierdoor wordt het advies ook daadwerkelijk succesvol geïmplementeerd. Geen adviesrapporten, angst of politiek, gewoon open en eerlijk zeggen wat we zien en onze klanten helpen te doen wat er gedaan moet worden.

Sommige dingen moet je ervaren. Daarom laten we jou graag ervaren wie wij zijn en wat we doen. Neem contact op voor een gesprek of luister naar deze podcast waarin we uitleggen wie we zijn, wat we doen en hoe we dit doen.