TRAININGEN

Mensen zijn gevoelig voor onze omgeving, de sfeer waarin ze zich bevinden. Waar we bij coaching een veilige intieme setting creëren, werkt een training juist als katalysator voor het ontwikkelproces. Wat de Flink benadering uniek maakt is dat we fenomenologisch werken, dat wil zeggen dat wat er in de groep gebeurt de deelnemer altijd iets te zeggen heeft.

Zeker binnen organisaties is dat wat er tijdens een training gebeurt exemplarisch voor dat wat er op de werkvloer gebeurt. Flink biedt verschillende trainingen waarbij de focus onderling verschilt, denk aan communicatie, leiderschap of verzuim. Toch hebben alle trainingen één ding gemeen; de inhoud is ondergeschikt aan het proces. Onze trainers leggen met name het proces bloot, dus dat wat er in een training tussen mensen gebeurt. 

Trainen om te trainen en verfraaiingen met afleidende opdrachten en werkvormen, daar gelooft Flink niet in. We gaan echt de diepte in door het stellen van de juiste vragen die tot inzicht leiden en onderzoeken de vraag achter de vraag, want de sleutel tot verandering ligt niet in wilskracht en hard werken, maar in het verwerven van inzicht.

Trainingen zijn altijd maatwerk.

Wil je jouw organisatie en jouw medewerkers werkelijk verder helpen? Neem hier contact op voor een afspraak. 

Starten bij de kern van de organisatie - jij als ondernemer? Met Onderneem gaan we naar de essentie om zowel jou als jouw organisatie van binnen naar buiten te begeleiden.